4 корпус 1

БИЦ-ИЗОТ - Интелигентната среда за вашия бизнес

„Бизнес Иновационен Център – ИЗОТ“ АД („БИЦ-ИЗОТ“ АД) е акционерно дружество, което има удоволствието да представи на Вашето внимание четири  собствени сгради с атрактивно разположение на един от основните столични  булеварди – „Цариградско шосе“.

Комплексът разполага с три офис корпуса и спортно-развлекателен комплекс. Наличието на паркинги спомага за поддържане на комфорта от ползване на лични и служебни автомобили от наемателите. Паркингите имат система за контрол на достъпа. В близост са разположени и общински площи, където свободно могат да паркират всички посетители и клиенти на фирмите – наематели. Освен паркингите, за работещите в БИЦ-ИЗОТ и техните клиенти има на разположение заведения за хранене, модерен зъболекарски кабинет, банков клон с банкомат, медицински център, стоянка на таксиметрова фирма, туристическа агенция и др. В непосредствена близост е разположен и  хотел, което е предпоставка за бизнес контакти с партньори от други населени места и чужбина.

„БИЦ-ИЗОТ“ АД е разпознаваем, реномиран комплекс с идеално местоположение. Намира се на 10 минути с автомобил от центъра на града, на 5 минути до летище София и на 7 минути пеша от метростанция „Експо център“. В близост има и спирка на няколко линии от градския транспорт. Същевременно от офисите се открива превъзходна гледка към Витоша, която въздейства емоционално и релаксиращо.

Бизнес центърът ни предлага както компактни и уютни офиси за стартиращи проекти, така и цялостни решение за релокация на развити компании.

„БИЦ-ИЗОТ“ АД притежава над 30 000  кв. м. реновирани и в процес на реновиране офиси, складови площи и производствени бази. Предлага на своите наематели комфортна работна среда, съчетана с всички предимства на първокласната локация. Същевременно „БИЦ-ИЗОТ“ АД реализира гъвкава политика по отношения на своите клиенти, като предоставя възможност за реконструкция на площи, в съответствие с техните специфични изисквания.

За гарантиране на спокойствието на своите наематели „БИЦ-ИЗОТ“ АД разполага с контрол на достъпа –жива охрана 24/7 и видеонаблюдение в общите помещения на сградите.

В основата на дългогодишните партньорства с наемателите ни са конкурентните предимства на БИЦ ИЗОТ, а именно: старателно изпълнение на изискванията на наемателите ни чрез внедряване и използване на модерни технологии, стриктно изпълнение на дейностите по ежедневно и профилактично техническо обслужване, разпределение на разходи, постигане на енергийна ефективност и др. С това допринасяме за успеха и разрастването на бизнеса, предлагайки най-добрите условия, които д­а отговарят на нуждите на наемателите.

„БИЦ-ИЗОТ“ АД е изключително подходящо място за създаване и развитие на високотехнологични  и софтуерни компании. В тези сгради са изобретени и разработени върховите продукти на българската електроника – външните запомнящи устройства (ВЗУ). Именно ВЗУ в пика на своето развитие  формираха 14% от брутния вътрешен продукт на България. Тази традиция продължава и днес като офисите ни са дом за десетки фирми, работещи в сферата на високите технологии. Наш приоритет е да създадем бизнес среда, в която разработчици, предприемачи, инженери, софтуеристи да развиват заедно своите идеи и проекти. Голямото разнообразие от фирми – наематели благоприятства развитието на бизнес контакти и е предпоставка за синергия между съществуващите и бъдещи наематели в различни бизнес направления.

Ваши надеждни партньори могат да станат фирми, предлагащи:

  • различни услуги в най-съвременните направления на ИТ индустрията и комуникациите;
  • производство и поддръжка на телекомуникационно оборудване, системи за контрол на достъпа, оптични системи и др.;
  • монтаж на печатни платки и електронни изделия;
  • продажба, сервиз и ползване под наем на офис техника;
  • механична обработка на прецизни детайли и матрици;
  • измерване и изпитване на техника (в нашия бизнес център се намира сертифицирана лаборатория за измерване на електроапаратура, съгласно БДС ЕN 17025:2018);
  • счетоводно обслужване и консултации;
  • производство на печатни рекламни материали, рекламно брандиране и много други услуги в различни области.

Във връзка с препоръките на МЗ и СЗО за ограничаване на разпространението на COVID–19 бихме искали да Ви информираме, че сме предприели всички необходими мерки, за да подсигурим безопасността и здравето Ви на територията на сградата. За тази цел всяка събота се извършва пълна дезинфекция на общите части на сградите. Допълнително на това, ежедневно по два пъти на ден общите части се мият с висококачествени препарати. Служителите на охраната са оборудвани с необходимите предпазни средства (маски и дезинфектанти) и следят стриктно да няма струпвания на хора по входовете, като на допускат влизане в сградите без предпазна маска.

Надяваме се, че Вие вече избрахте най-доброто място за Вашия бизнес в интелигентна среда и превъзходна локация. Остава само да активирате бутон  Контакти