АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА

Корпус 1 е емблематична част от реномирания комплекс БИЦ-ИЗОТ. Тя отговаря на всички изисквания при избор на качествен офис за Вашия бизнес: перфектна локация, отлични условия за работа и достъпни цени.

Стремежът ни е запазим по коридорите на сградата духа на „Златните десетилетия на българската електроника“. Затова и днес сме дом за водещи софтуерни, хардуерни, високотехнологични производствени фирми, с които си партнираме от десетилетия.

Ключовата локация е сред основните предимства на бизнес комплекса ни. Намираме се на основния булевард в столицата – Цариградско шосе 133, само на 5 минути от летището и 10 минути от центъра на града. В непосредствена близост са метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“ и спирки за рейсовете от мрежата на градския транспорт.

Разполагаме с два паркинга с автоматизирана система за достъп. За Вашите клиенти и гости има и общински паркинг със свободен достъп. Жива охрана следи за сигурността в целия комплекс 24/7.  Общите площи се контролират и с видеонаблюдение.

За Ваше удобство в сградата има високоскоростен интернет, клон на Unicredit Bulbank, зъболекарски кабинет, туристическа агенция, заведение за хранене и кафене.

Можете да избирате между реновирани или в процес на реновиране помещения с размери между 20 и 100 кв/м  , които подлежат на премодулиране в зависимост от специфичните Ви изисквания . Независимо кой офис изберете, целогодишно ще се наслаждавате на приказна гледка към Витоша в пълната и красота.